قوانین و مقررات مسافران کسبی

شرایط و مقررات استفاده از خدمات هوشمند جابجایی مسافر کسبی برای کاربران مسافر(طرف قرارداد)

نرم‌افزارهای کسبی که توسط شرکت سفر پرداز تجاری توران برای تسهیل جابجایی مسافر طراحی گردیده، تحت شرایط زیر خدمات مربوطه را ارائه می‌‌نماید؛ لذا این شرایط به‌عنوان یک قرارداد الزام‌آور بر روابط بین کاربران و شرکت حاکم خواهد بود. بر این اساس، ضروری است پیش از استفاده از خدمات کسبی، این شروط را به‌دقت مطالعه فرمایید. استفاده از خدمات کسبی به‌منزله‌ی قبول تمامی شرایط و مقررات ذیل است و هرگونه ادعا یا اعتراض آتی در این خصوص را بلااعتبار می‌‌نماید.

واژگان و اصطلاحاتی که در شرایط استفاده حاضر مورد استفاده قرار گرفته‌اند، دارای معانی به شرح ذیل می‌باشند:

الف) شرکت: شرکت سفر پرداز تجاری توران به‌عنوان مالک نام تجاری کسبی که به‌عنوان واسط میان مسافر و سفیر از طریق اپلیکیشن متعلق به خود و نیز وب‌اپ به ارائه خدمات هوشمند جابجایی مسافر می‌پردازد.

ب) کسبی : نام و علامت تجاری متعلق به شرکت می‌باشد که از طریق سامانه، اپلیکیشن ، وب‌اپ به ارائه خدمات هوشمند جابجایی مسافر می‌پردازد.

پ) اپلیکیشن: عبارت است از اپلیکیشن کسبی در دو نسخه سفیران و مسافران، جهت استفاده در گوشی‌های هوشمند با سیستم عامل اندروید و IOS که ارائه خدمات هوشمند جابجایی کسبی در بستر آن امکان‌پذیر است. کلیه حقوق مادی و معنوی این اپلیکیشن متعلق به شرکت می‌باشد.

ت) وب‌اپ: بهره‌گیری از خدمات هوشمند جابجایی مسافر از طریق سامانه کسبی به آدرس   https://tooransafar.ir می‌باشد.

ث) سامانه کسبی: عبارت است از مجموع امکانات نرم‌افزاری کسبی که از طریق نیروی انسانی شرکت نسبت به ارائه خدمات از مرحله ثبت نام کاربران تا انجام پشتیبانی می‌پردازد.

ج) کاربر مسافر: متقاضی استفاده از سرویس هوشمند جابجایی مسافر کسبی که پیرو قرارداد فیمابین شرکت و شرکت متقاضی و با ثبت نام در سامانه کسبی و یا به صورت مسافر حقیقی و پس از تکمیل فرم ثبت نام در اپلیکیشن نسبت به ارسال درخواست سفر با تعیین مبدأ و مقصد اقدام می‌نماید.

چ) سفیر: راننده وسیله نقلیه که با ثبت نام در سامانه کسبی، نسبت به جابجایی مسافر از مبدأ به مقصد اقدام می‌نماید.

ح) وسیله نقلیه: عبارت است از خودرو ثبت نام شده در سامانه کسبی که مشخصات آن در کارت ماشین سفیر ذکر شده است و جهت جابجایی مسافر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خ) حساب کاربری: عبارت است از حسابی که کاربران جهت استفاده از خدمات کسبی با وارد نمودن اطلاعات مورد نظر در سامانه، ایجاد می‌نمایند و از طریق آن از خدمات بهره‌مند می‌گردند.

ماده ۱- ایجاد حساب کاربری و شرایط آن

۱‏-۱- برای عضویت در کسبی و استفاده از تمامی خدمات آن، لازم است شرکتی که کاربر مسافر در آن شاغل می باشد نسبت به عقد قرارداد با شرکت اقدام نموده و سپس یک حساب کاربری در کسبی ایجاد نماید. برای ایجاد حساب کاربری شرایط زیر الزامی است:

  • در خصوص اشخاص حقوقی، نماینده‌ی شرکت اقدام به وارد نمودن مشخصات شرکت در پنل سازمانی می‌‌نماید و اطلاعات ثبتی شرکت از قبیل نام کامل شرکت، شماره‌ی ثبت و شناسه‌ی ملی شرکت در اداره‌ی ثبت شرکت‌‌ها، شماره تلفن ثابت، لوگو و تعداد پرسنل شرکت و نیز مشخصات خود را اعلام می‌نماید.
  • تکمیل فرم مشخصات مسافر از قبیل نام، نام خانوادگیو شماره‌ی تلفن همراه
  • در خصوص اشخاص حقیقی ، شخص مسافر اطلاعات فردی خود شامل : نام ، نام خانوادگی و شماره موبایل خود را در اپلیکیشن ثبت نموده و حساب کاربری برای ایشان فعال می گردد

۱‏-۲- هر شخص حقوقی / حقوقی تنها مجاز به افتتاح  یک حساب کاربری در کسبی است.

۱‏-۳- کاربر مسافر مسئولیت صحت اطلاعات مندرج در حساب کاربری را می‌‌پذیرد و متعهد می‌‌شود که در صورت تغییر در هر بخش از این اطلاعات، حساب کاربری خود را در کسبی به‌روز نماید. وارد کردن اطلاعات نادرست و غیردقیق ممکن است منجر به محرومیت کاربر مسافر از خدمات کسبی شود و وی نمی‌‌تواند به این موضوع معترض گردد.

۱‏-۴- هر کاربر مسافر با ثبت‌نام در کسبی و ایجاد حساب کاربری به نام خود صحت انتساب تمام پیام‌‌های صادره ازحساب کاربری خویش را پذیرفته و در نتیجه حق هرگونه اعتراض یا ادعای آتی (مبنی بر انکار، تردید یا جعل داده‌ی پیام‌های ارسالی) را از خویش سلب و اسقاط می‌‌نماید.

۱‏-۵- در صورت عدم همکاری کاربر مسافر و ارائه نکردن اطلاعات مربوط در شرایط خاص که ممکن است احراز هویت کاربر مسافر از جانب شرکت ضروری تشخیص داده شود شرکت حق انسداد حساب کاربری مسافر را خواهد داشت.

ماده ۲- هزینه‌‌ استفاده از خدمات و نحوه‌ی پرداخت آن

۲‏-۱- با توجه به این‌که اتصال به اینترنت برای استفاده از نرم‌افزارهای کسبی ضروری است، کاربر می‌‌بایست اینترنت مورد نیاز را به‌انضمام سایر لوازم استفاده از نرم‌افزارهای کسبی تدارک ببیند و مخارج آن‌‌ها را شخصاً تأمین نماید. بدین‌‌وصف، هزینه‌ای که به‌عنوان هزینه‌ی سفر محاسبه و از کاربر دریافت می‌‌شود، مشتمل بر مخارج اینترنت مصرفی و موارد مشابه نبوده و تنها بهای خدمات ارائه‌شده از سوی نرم‌افزارهای کسبی است.

۲‏-۲- هزینه‌ی سفر از طریق نرم‌افزارهای کسبی محاسبه و از کیف پول شرکت طرف قرارداد (شرکت مسافر) / مسافر حقیقی کسر می گردد . هزینه‌ی خدمات ارائه‌شده با توجه به زمان درخواست سفر (ساعات مختلف یا روزهای هفته)، مبدأ و مقصد سفر و دیگر عوامل مؤثر متغیر خواهد بود.

تبصره: از مجموع مبلغ پرداختی فوق، عوارض شهرداری به‌صورت خودکار کسر شده و مبلغ باقی‌مانده پس از کسر حق استفاده و بهره برداری کسبی در وجه سفیر کارسازی می‌گردد.

۲‏-۳- هزینه‌ی سفر بر اساس ظرفیت مندرج در کارت ماشین سفیر و بدون بار تعیین و محاسبه شده است.

۲‏-۴- شرکت طرف قرارداد کیف پول خود را به یکی از دو روش زیر پرداخت می‌نماید: (۱) پرداخت اینترنتی از طریق درگاه بانکی موجود در نرم‌افزارهای کسبی یا (۲) پرداخت از طریق حواله بانکی .

شخص حقیقی کیف پول خود را به روش پرداخت اینترنتی از طریق درگاه بانکی موجود در نرم‌افزارهای کسبی شارژ می‌نماید

۲‏-۵- در مواردی به تشخیص و صلاحدید شرکت، طرح‌ها یا بسته‌‌های تشویقی (به ‌صورت عمومی و برای همه‌ کاربران مسافر یا به‌ صورت اختصاصی و برای کاربران خاص) به ‌عنوان تخفیف، هدیه، اعتبار جایزه یا مانند آنها و بدون دریافت هزینه، برای کاربران مسافر در نظر گرفته می‌‌شود که در قالب آن یا مبلغ مشخصی به ‌عنوان هدیه یا اعتبار جایزه به موجودی کیف پول شخص مسافر افزوده می‌‌شود. در صورتی که بسته‌‌ها دارای تاریخ اعتبار مشخصی باشند، پس از آن تاریخ بلااعتبار خواهند بود. مضاف بر آن و با توجه به هدیه و جایزه بودن طرح‌ها و بسته‌های مذکور، به تشخیص شرکت این بسته‌ها در هر زمانی قابل تغییر، تعلیق یا ابطال خواهند بود و شرکت این حق را برای خود محفوظ می‌‌دارد که بدون تدارک هیچ دلیلی هر یک از این بسته‌ها را غیرفعال نماید.

ماده ۳- حقوق و مسئولیت‌های کاربر مسافر

۳‏-۱- کاربر مجاز نیست حساب کاربری خود را برای استفاده در اختیار دیگر اشخاص، اعم از حقیقی و حقوقی و به‌ویژه افراد زیر ۱۸ سال قرار دهد یا آن را به هر نحو به دیگری منتقل نماید. در صورت تخلف، مسئولیت تمام اقدامات انجام شده از سوی این اشخاص، به‌عهده‌ی صاحب حساب کاربری خواهد بود.

۳‏-۲- مسئولیت تمامی فعالیت‌هایی که از طریق حساب کاربری انجام می‌‌شود، مطلقاً به‌عهده‌ی شخص کاربر است، در نتیجه ضروری است که کاربر در حفظ اطلاعات حساب کاربری خود، از جمله نام کاربری و کد تایید، حداکثر اقدامات لازم را مبذول دارد و از این طریق مانع استفاده‌ی دیگران از آن گردد. همچنین ضروری است که کاربر در صورت ظن به دسترسی ثالث به حساب کاربری در اسرع وقت شرکت را مطلع کند.

۳‏-۳- کاربر متعهد است که در استفاده از خدمات کسبی تمامی قوانین جمهوری اسلامی ایران را رعایت کند، نرم‌افزار را برای اهداف قانونی به‌کار گیرد و در همه حال، با در نظر گرفتن حیثیت تجاری نرم‌افزارهای کسبی و شرکت، مرتکب رفتاری نشود که اعتبار نرم‌افزارهای کسبی را خدشه‌‌دار نماید.

۳‏-۴- کاربر اقرار می‌‌نماید که با افتتاح حساب کاربری در کسبی تنها مجوز استفاده‌ی غیرانحصاری، غیرقابل‌انتقال و محدود از خدمات آن را دریافت می‌‌کند و به این ترتیب مدعی مالکیت یا حقی نسبت به کسبی (اعم از کپی‌رایت، علامت تجاری و سایر حقوق معنوی آن) نیست، در غیر موارد مصرح در این قرارداد اجازه‌ی استفاده از نام و علامت تجاری و خدمات نرم‌افزارهای کسبی را ندارد و در همه حال متعهد به رعایت حقوق معنوی شرکت نسبت به نرم‌افزارها و ملحقات آن خواهد بود.

۳‏-۵- کاربر می‌‌پذیرد که قرارداد حاضر یک قرارداد قابل رجوع و جایز از سوی شرکت است و شرکت می‌‌تواند هر زمان تنها به صلاحدید خود و بدون نیاز به تدارک هیچ‌گونه دلیلی، یک حساب کاربری را مسدود کند و مانع استفاده‌ی کاربر مسافر از خدمات کسبی گردد.

۳‏-۶- کاربر متعهد است از اطلاعاتی که در نتیجه‌ی استفاده از خدمات کسبی کسب نموده است (مانند اطلاعات تماس سفیر و …) خارج از سامانه کسبی استفاده نکرده، از ارسال درخواست مستقیم سفر برای سفیران خارج از سامانه کسبی اجتناب نماید.

۳‏-۷- کاربر متعهد است تمامی تغییرات، الحاقات و اصلاحاتی را که توسط شرکت از طریق پیامک، ایمیل یا نرم‌افزارهای کسبی در خصوص استفاده از خدمات کسبی و شرایط آن برای کاربر ارسال می‌‌گردد مطالعه نماید و در صورت موافقت آن را تأیید نماید. تأیید مزبور ممکن است در قالب یک علامت،کلمه، عدد، عبارت، نام تایپ‌شده و امثال آن به‌عمل آید که به سند ارسالی الحاق می‌‌شود و همانند امضای دست‌نویس دارای آثار حقوقی است و امضاکننده را به مفاد سندی که به‌طریق مزبور امضا نموده است متعهد و ملتزم می‌‌نماید.

۳‏-۸- کاربر می‌‌پذیرد که بسته‌های تشویقی اختصاصی (و نه بسته‌های تشویقی عمومی)، که در بند ۲-۵ شرایط استفاده پیش‌بینی شده است، برای استفاده‌ی شخصی وی در نظر گرفته شده و به همین دلیل می‌‌بایست از انتقال و فروش آن‌ها اجتناب نماید.

۳‏-۹- کاربر می‌‌پذیرد که اعتبار ناشی از بسته‌های تشویقی پیش‌بینی‌شده در بند ۲-۵ شرایط استفاده غیرقابل‌تبدیل به وجه نقد است و از این رو کاربر نمی‌‌تواند وجه معادل بسته‌های تشویقی را از شرکت مطالبه نماید.

۳‏-۱۰-  کاربران می‌پذیرند که شرکت ممکن است از ارسال پیامک، ایمیل و یا Push Notification به عنوان راه ارتباطی با آنها استفاده کند. کاربران می‌توانند درخواست کنند که ارسال این پیام‌ها قطع شود، اما با انصراف از دریافت این پیام‌ها مشکلات احتمالی در استفاده از خدمات کسبی را می‌پذیرند و ممکن است اطلاعات مقتضی را به موقع دریافت نکنند.

 

۳‏-۱۱- کاربر مسافر تعهد می‌‌نماید از حمل کالاهای ممنوعه نظیر مشروبات الکلی، مواد مخدر، اسلحه، وسایل قمار و … در طول سفر اجتناب نماید. درخواست ارسال هر یک از این کالاها به‌تنهایی و بدون همراهی مسافر نیز مشمول حکم این ماده خواهد بود.

۳‏-۱۲- کاربر مسافر در طول سفر ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران از هر نظر است و در نتیجه رعایت مقررات مربوط به حجاب برای بانوان یا ممنوعیت نگهداری برخی حیوانات خانگی در خودرو برای مسافر الزامی است.

۳‏-۱۳- حداکثر تعداد مجاز مسافر در هر خودرو مطابق با ظرفیت مندرج در کارت ماشین سفیر می‌باشد و مسافر نمی‌تواند درخواست انجام سفر با بیش از این تعداد را نماید.

۳‏-۱۴- مسافر موظف است در زمان مقرر در مبدأ سفر (نشانی‌ای که در درخواست سفر ثبت شده ‌است) حضور یابد. حداکثر مدت زمان انتظار سفیر جهت حضور مسافر پنج دقیقه می‌باشد در غیر این‌صورت، مسافر می‌بایست نسبت به اطلاع رسانی به راننده اقدام نماید. عدم رعایت این مورد سفیر را مجاز به لغو درخواست سفر خواهد نمود.

۳‏-۱۵- کاربر مسافر می‌‌پذیرد که اعتبار موجود در حساب کاربری متعلقه منحصراً جهت بهره‌گیری از خدمات کسبی قابل استفاده است و حق مطالبه‌ی دریافت نقدی این وجوه را نخواهد داشت.

ماده ۴- حقوق و مسئولیت‌های شرکت

۴‏-۱- شرکت متعهد به تلاش برای ارائه‌ی خدمات باکیفیت است و در این راه تلاش می‌‌کند با به‌روزرسانی نرم‌افزارها متناسب با نیاز کاربران سطح خدمات ارائه‌شده را ارتقا بخشد.

۴‏-۲- شرکت نمی‌‌تواند اجرا شدن برنامه‌ی کسبی را در تمامی سخت‌افزارها، دستگاه‌های تلفن همراه یا شبکه‌های ارتباطی تضمین نماید.

ماده ۵- حفاظت از داده‌ها و اطلاعات کاربر مسافر

الف) داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز از کاربر مسافر

۵‏-۱- کاربران مسافر اطلاعات زیر را در جهت استفاده از خدمات کسبی در اختیار شرکت قرار می‌دهند:

  • اطلاعاتی که کاربر مسافر به‌صورت مستقیم در فرم مشخصات ثبت‌نام (نام، نام خانوادگی، شماره‌ی تلفن همراه، شرکت طرف قرارداد و …) و سایر اطلاعات مذکور در ماده ۱ در اختیار شرکت قرار می‌‌دهد.
  • اطلاعاتی که به‌طور غیرمستقیم و در نتیجه‌ی استفاده‌ی کاربر مسافر از خدمات کسبی در این برنامه ذخیره می‌‌شود؛ از جمله موقعیت مکانی مبدأ سفرهای کاربر، طول هر سفر، نشانی مقصد، هزینه‌ی سفر، تراکنش‌های مالی صورت‌گرفته در حساب کاربری جهت استفاده از خدمات کسبی و اطلاعات مربوط به سخت‌افزاری که کاربر با استفاده از آن از خدمات کسبی استفاده می‌‌کند (نظیر سیستم‌عامل آن) و نهایتاً شیوه‌ی اتصال کاربر به اینترنت و …

تبصره : در مواردی شرکت به کاربران مسافر اجازه می‌‌دهد عکس، فایل صوتی یا تصویری، اطلاعات، دست‌نوشته یا نظرات خود را در نرم‌افزارهای کسبی منتشر کنند. محتوای تولیدشده و نه کپی‌شده توسط کاربران مسافر به‌شیوه‌ی مذکور در مالکیت کاربران قرار دارد، اما کاربران با بارگذاری این موارد بر نرم‌افزارهای کسبی اجازه‌ی استفاده، تغییر و انتشار آن را به هر نحو و در هر زمان به‌صورت رایگان، غیرقابل‌رجوع و قابل انتقال به شرکت واگذار می‌‌کنند.

ب) موارد استفاده از داده‌ها و اطلاعات کاربر مسافر و نحوه حفاظت از آن

۵‏-۲- شرکت در راستای حفظ حریم خصوصی کاربران مسافر حقوقی با رعایت اصل محرمانگی و التزام به قوانین و مقررات مربوطه، داده‌ها و اطلاعات دریافتی از کاربر مسافر را در موارد زیر مورد استفاده قرار داده و به شرح ذیل از آنها حفاظت به عمل می‌آورد:

  • داده‌هایی که هنگام ثبت نام مستقیماً از کاربر مسافر أخذ می‌شود، شامل مشخصات فردی (نام و نام خانوادگی)، شماره تلفن همراه، صرفاً در جهت احراز هویت کاربر مسافر و امکان برخورداری از خدمات استفاده قرار می‌گیرد. شرکت متعهد می‌گردد داده‌های مذکور را صرفا در محدوده ارائه خدمات مذکور مورد استفاده قرار دهد. در همین راستا، پس از ارسال درخواست توسط کاربر مسافر و قبول درخواست توسط سفیر، داده‌های مزبور در جهت شناسایی مسافر و انجام هماهنگی سفیر با وی از قبیل تعیین محل سوار شدن به خودرو و زمان آن، با سفیر به اشتراک گزارده می‌شوند. همچنین در شرایطی که وسیله یا وسایل متعلق به مسافر در خودرو سفیر جا مانده باشد، استفاده از این داده‌ها جهت هماهنگی‌های بعدی صورت می‌پذیرد.
    تبصره:برابر ضوابط مندرج در «شرایط استفاده از خدمات هوشمند جابجایی مسافر برای کاربران سفیر» سفیران در راستای حفاظت از داده‌ها و اطلاعات مسافران، از ذخیره شماره تماس مسافرانی که از طریق نرم افزار کسبی به آنها معرفی شده اند و نیز برقراری ارتباط با ایشان خارج از خدمات کسبی منع شده‌اند و در صورت احراز تخلف، شرکت حق تعلیق و خاتمه همکاری با سفیر را برای خود محفوظ داشته و مطابق با شرایط و ضوابط صدر‌الذکر با متخلف برخورد خواهد کرد.
  • درخصوص داده‌ها و اطلاعاتی که به‌طور غیرمستقیم و در نتیجه‌ی استفاده‌ی کاربر مسافر از خدمات کسبی در این برنامه ذخیره می‌‌شود، شرکت متعهد می‌‌شود که اطلاعات ذخیره‌شده را تنها در جهتبهبود کیفیت خدمات استفاده نماید.
  • شرکت متعهد می‌گردد، داده‌ها و اطلاعات کاربران مسافر را به اشخاص ثالث اعم از حقیقی و یا حقوقی با مقاصد تجاری و غیرتجاری خارج از حیطه خدمات فوق‌الذکر، بدون کسب رضایت صاحبان آن افشا ننماید.
    تبصره:در صورتی که مقامات قضایی و یا اداری به حکم قانون، داده‌ها و یا اطلاعات مربوط به کاربر یا کاربران خاصی را از شرکت مطالبه نمایند، شرکت مطابق با قانون موظف به افشای آنها به مقامات صالح می‌باشد.

۵‏-۳- با پذیرش این شرایط و مقررات و تا زمانی که کاربر (اعم از سفیر یا مسافر) از سامانه کسبی استفاده می نماید، شرکت مجاز به ارسال پیامک به شماره تلفن همراه کاربر در خصوص جزئیات سفرها، نحوه استفاده از خدمات کسبی، اطلاع رسانی در خصوص اخبار و طرح های مهم و به طور کلی هر نوع موضوعی است که می تواند منجر به استفاده بهینه کاربر از سامانه کسبی گردد.

ماده ۶- مالکیت حقوق معنوی نرم‌افزارهای کسبی

مالکیت مادی و معنوی نرم‌افزارهای کسبی و تمام ملحقات آن (از جمله نام، علامت تجاری و خدمات ارائه‌شده تحت این نام و …) متعلق به شرکت است و در نتیجه:

۶‏-۱- کاربران تنها اجازه‌ی استفاده‌ی محدود و غیرانحصاری از خدمات آن را تحت شرایط قرارداد حاضر دارند، بدون آن که این استفاده حقی برای آن‌ها نسبت به مالکیت نرم‌افزارهای کسبی یا سایر حقوق معنوی مربوطه ایجاد نماید یا اجازه‌ی استفاده از نام، علامت تجاری، لوگو و … را به آن‌ها اعطا نماید.

۶‏-۲- کاربران مجاز به استفاده از خدمات نرم‌افزارهای کسبی جز در شرایط مقرر در این قرارداد نیستند و حق اجاره، فروش و به‌طور کلی انتقال نرم‌افزارهای کسبی و حقوق ناشی از آن را نخواهد داشت.

ماده ۷- تجدیدنظر در شرایط استفاده و نحوه ابلاغ آن

۷‏-۱- شرایط حاضر نسبت به کاربران مسافر که اپلیکیشن کسبی را نصب کرده و از آن استفاده می‌کنند یا از خدمات وب‌اپ  استفاده می‌نماید، اعمال می‌گردد.

۷‏-۲- در صورتی که شرایط استفاده تغییر یابد، کسبی مراتب را با یکی از شیوه‌های ارسال پیامک، ایمیل، بارگذاری شرایط جدید در وبسایت و اپلیکیشن اطلاع‌رسانی می‌نماید. صرف استفاده کاربران از اپلیکیشن پس از تغییر شرایط استفاده و اطلاع‌رسانی آن به منزله پذیرش شرایط استفاده جدید می‌باشد.

ماده ۸ – موارد فنی

۸-۱- کاربران حق ندارند هیچ‌گونه تلاشی در جهت استخراج سورس کد Source Code نرم‌افزارهای کسبی شامل دیکامپایل Decompile، مهندسی معکوس Reverse Engineering یا فعالیت‌های مشابه انجام دهند، مگر اینکه اجازۀ چنین کاری به صورت قانونی صادر شده باشد.

۸-۲- کاربران مجاز نیستند با استفاده از روش‌هایFraming یا Mirroring و روش‌های دیگر، نسخۀ دیگری از خدمات کسبی را روی سرورهای دیگر ارائه کنند. همچنین کاربر مجاز نیست در نرم‌افزارکسبی یا در روش ارائۀ خدمات تغییر یا اخلالی ایجاد کند.

۸-۳- کاربران حق ندارند نرم‌افزار یا اسکریپتی با هدف ایندکس‌گذاری (Indexing)، مطالعه یا هرگونه فعالیت داده‌کاوی روی خدمات اجرا کنند.

۸-۴- کاربران حق ندارند هیچ فعالیتی در راستای حصول دسترسی غیرقانونی و غیرمتداول به هیچ بخش از اپلیکیشن کسبی یا سامانه‌های مرتبط با کسبی انجام دهند.

ماده ۹ – محتوای تولید شده توسط کاربران

شرکت ممکن است در شرایطی به کاربران اجازه دهند که در وب سایت، نرم‌افزار موبایل، شبکه‌های اجتماعی و یا سایر بخش‌های این سامانه، عکس، متن، فایل صوتی، فایل تصویری یا فایل‌های مشابه منتشر کنند. مالکیت این مطالب همچنان متعلق به کاربران خواهد بود. اما با ثبت آن‌ها در خدمات‌ مرتبط به کسبی ، کاربران این حق را به شرکت می‌دهند که اطلاعاتی را که از حالت محرمانه خارج شده است، منتشر کنند و یا به اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر منتقل کنند.

ماده ۱۰ – قطع خدمات

شرکت به هر دلیلی به این نتیجه برسد که حضور هر یک از کاربران مسافر می تواند امنیت و آرامش کسب و کار و یا دیگر کاربران را در معرض تهدید قرار دهد، در مرحله اول با گزارش به شرکت متقاضی سفر و در مرحله دوم طبق صلاحدید خود مجاز به مسدود کردن حساب کاربر مذکور یا عدم اجازه استفاده از خدمات به صورت موقتی یا دائم است. اگر کاربران تعهدات این شرایط و قوانین را رعایت نکنند یا دسترسی آنها به خدمات کسبی خطرناک باشد یا مطلوب نباشد، شرکت حق حذف دسترسی کاربر مذکور را به خدمات کسبی دارد. در این صورت، کاربر حق طرح هیچگونه ادعا و یا اعتراضی را نخواهد داشت.

ماده 11- قانون حاکم و شیوه حل اختلاف

شرایط استفاده حاضر از هر نظر تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و در صورت بروز اختلاف، طرفین تلاش خواهند کرد تا اختلاف خود را به‌صورت مسالمت‌آمیز و از راه گفت‌وگو حل‌وفصل نمایند. در صورت عدم موفقیت، اختلاف از طریق مراجعه به مراجع قضایی تهران حل‌وفصل خواهد شد.

ماده 12- توافقات نهائی

12‏-۱- کاربران مسافر تصدیق می‌نمایند که «شرایط استفاده از خدمات هوشمند جابجایی مسافر کسبی برای کاربران مسافر» را به‌طور کامل مطالعه نموده، از مفاد و شرایط آن آگاهی کامل داشته و نسبت به اعمال تمامی این شرایط رضایت دارند و نسبت به مفاد آن ملتزم می‌باشند.

12‏-۲- در مواردی که متن حاضر، صراحتاً یا ضمناً حاوی حکمی نباشد، مراتب تابع عرف رایج در این صنعت می‌باشد.